RECHTSBIJSTAND ABONNEMENT MKB

VDBM Legal biedt voor ondernemers een voordelig rechtsbijstand abonnement aan tegen een zeer gunstig tarief. U betaalt jaarlijks een vast bedrag welk afhankelijk is van het aantal werknemers, exclusief btw. Het rechtsbijstand abonnement houdt in dat u gratis een aantal uren telefonisch dan wel per e-mail contact kunt opnemen voor eenvoudig juridisch advies. VDBM Legal leert uw bedrijf kennen en als er juridische problemen naar voren komen, kan er direct en gericht aan de slag. Hierdoor kan een abonnement zich snel terugverdienen.

 

Rechtsbijstand abonnement:

• Gratis intake-/kennismakingsgesprek op uw kantoor;

• Jaarlijks bedrag bij:

- 0 t/m 10 werknemers:           €     500,– (exclusief btw)

- 11 t/m 25 werknemers:         €   1.000,- (exclusief btw)

- 26 t/m 100 werknemers:       €   1.250,- (exclusief btw)

 

 

Voor advies en ondersteuning bij al uw eenvoudige juridische vragen via de telefoon of e-mail. Recht op rechtsbijstand tegen sterk gereduceerd tarief van € 100,- per uur (exclusief btw) voor werkzaamheden voor u welke niet onder het abonnement vallen. Hierbij kunt u denken aan het opstellen van een arbeidscontract maar ook voor procedurele werkzaamheden.

 

Onder dit abonnement vallen niet de kosten van derden, waar onder deurwaarderskosten en griffierechten. Bij procedures dienen deze kosten te worden voldaan vóórdat de zaak aanhangig kan worden gemaakt bij een gerechtelijke instantie. Een eventuele proceskostenveroordeling valt uiteraard ook niet onder dit abonnement.

 

De minimale looptijd bedraagt 1 jaar en het abonnement wordt automatisch verlengd met 1 jaar, tenzij 1 maand voor afloop van de abonnementstermijn schriftelijk wordt opgezegd.

 

Op het abonnement zijn de algemene voorwaarden VDBM Legal van toepassing.

 

Neem voor meer informatie contact op.

 

 

VDBM Legal  I Geldropseweg 17a I  5591 EA  Heeze

T. 06 - 407 286 18  I  info@vdbm-legal.nl I  www.vdbm-legal.nl

• Algemene voorwaarden